WAT IS TUPPERWARE?

WE LEGGEN HET GRAAG UIT

Tupperware bestaat nu ruim 60 jaar en is wereldwijd beroemd, door de goede kwaliteit plastic bakjes. Door middel van workshops bij mensen thuis of op locatie geven wij uitleg over verschillende producten van Tupperware. Tupperware is constant in ontwikkelingen, zo kunt u tegenwoordig heel makkelijk uw maaltijd in de magnetron klaar maken. Sinds 1 maart 2021 is Tupperware helaas gestopt in Nederland en worden er geen workshops meer gehouden. Gelukkig heb ik via Tupperware Duitsland een doorstart kunnen maken als consulente en kan ik gewoon doorgaan met het bestellen van Tupperware producten.

 

Tupperware folder en aanbiedingen bekijken?

WINKEL OP DE BAZAAR IN BEVERWIJK

ELKE ZATERDAG EN ZONDAG

Onze winkel op De Bazaar in Beverwijk bestaat uit Tupperware producten en onze sieradenlijn van Zeenat's Bijouterie. Elke zaterdag en zondag zijn wij geopend en kunt u gerust langskomen om onze collectie te bekijken of uw bestelling te plaatsen.

Wij zijn elke zaterdag en zondag geopend van 10:00 - 18:00 uur. De Bazaar is ook geopend op alle nationale feestdagen zoals: 1e en 2e Paasdag, 1e en 2e Pinksteren, Hemelvaartsdag, 1e en 2e Kerstdag. De enige dag dat de Bazaar gesloten is op 1 januari.

TUPPERWARE

WORKSHOPS IN NEDERLAND

Zoals u wellicht heeft vernomen is Tupperware NL gestopt met het leveren en houden van workshops. Gelukkig is het nog steeds mogelijk om samen te werken met Tupperware België en Tupperware Duitsland. Wij kunnen dus op bestelling alles leveren wat er in België en Duitsland wordt verkocht.

Nu alles weer een beetje normaal geworden is en er geen maatregelen meer zijn is het gelukkig weer mogelijk om workshops te geven.

Wil je weten wat de aanbiedingen zijn en wat er elke maand in de folder staat. Bekijk onze website dan waar je je bestelling van de aanbiedingen kunt plaatsen.

WORKSHOP

MET UITLEG OVER BESTELLINGEN

Wilt u kennis maken met Tupperware en of kent u het product al en wilt u graag de nieuwe collectie zien, dan kunt u het beste bij mij langskomen in mijn winkel in Beverwijk.

Voorheen kwamen wij als consulente bij de klant thuis om het product uit te leggen en te demonstreren. Nu is het helaas niet meer mogelijk omdat Tupperware in Nederland (NL) is gestopt met het geven van workshops.

Wilt u wel graag kennis maken met de nieuwste Tupperware producten? Tupperware heeft van Bewaarbakjes tot bakjes voor in de Magnetron en of Oven.  Bekijk de folder en aanbiedingen die wekelijks en maandelijks gelden.

Tupperware producten

TUPPERWARE

KOPEN OF BESTELLEN

Weet u al wat u wilt, dan kunt via Tupperware op verschillende manieren aanschaffen. U kunt langskomen op De Bazaar en het product eerst zien. Nadat u uitleg heeft gekregen kunt u zelf beslissen of u het product wilt aanschaffen. U kunt ook online via mijn webshop Tupperware kopen.

Losse onderdelen bestellen?

Deksel of iets anders kwijt van uw bakje of schaaltje? Deze producten kunt u ook bij mij bestellen. Op mijn website Tupperware Kopen verkoop ik losse onderdelen zoals deksels en doppen.

Tupperware onderhoud

Wilt u tips en meer informatie over de onderhoud van Tupperware producten?

Soms zit je met vragen hoe je iets schoon kunt krijgen of hoe je een product het handigst kan gebruiken. Speciaal voor de liefhebbers van Tupperware hebben wij hier een pagina voor gemaakt. Er komen regelmatig tips bij, dus houdt deze pagina goed in de gaten.