Tupperware

Geen Tupperware workshops meer in NEDERLAND

Zoals u wellicht heeft vernomen is Tupperware NL gestopt met het leveren en houden van workshops. Gelukkig is het nog steeds mogelijk om samen te werken met Tupperware België en Tupperware Duitsland. Wij kunnen dus op bestelling alles leveren wat er in België en Duitsland wordt verkocht.

Het geven van workshops is op dit moment helaas nog niet mogelijk, dit geldt ook voor de gastvrouw cadeaus. Losse producten bestellen vanuit de catalogus en maand/week folder bestellen is wel mogelijk.

Winkel op De Bazaar in Beverwijk

Onze winkel op De Bazaar in Beverwijk bestaat uit Tupperware producten en onze sieradenlijn van Zeenat’s Bijouterie. Elke zaterdag en zondag zijn wij geopend en kunt u gerust langskomen om onze collectie te bekijken of uw bestelling te plaatsen.  

Wij zijn geopend van 10:00 – 18:00 uur. Wilt u een afspraak maken of wilt u zien wat wij nog meer aan Tupperware producten hebben, neem dan een kijkje in onze assortiment.

Wat is Tupperware?

Tupperware bestaat nu ruim 60 jaar en is wereldwijd beroemd, door de goede kwalititeit plastice bakjes. Door middel van workshops bij mensen thuis of op locatie geven wij uitleg over verschillende producten van Tupperware. Tupperware is constant in ontwikkelingen, zo kunt u tegenwoordig heel makkelijk uw maaltijd in de magnetron klaar maken. Sinds 1 maart 2021 is Tupperware helaas gestopt in Nederland en worden er geen workshops meer gehouden.

Geen workshop maar wel uitleg

Wilt u kennis maken met Tupperware en of kent u het product al en wilt u graag de nieuwe collectie zien, dan kunt u het beste bij mij langskomen in mijn winkel in Beverwijk.

Workshop boeken niet meer mogelijk

Voorheen kwamen wij als consultente bij de klant thuis om het product uit te leggen en te demonstreren. Nu is het helaas niet meer mogelijk omdat Tupperware in Nederland (NL) is gestopt met het geven van workshops.

Wilt u wel graag kennis maken met de nieuwste Tupperware producten? Tupperware heeft van Bewaarbakjes tot bakjes voor in de Magnetron en of Oven.  Neem contact met ons op via het contactformulier, nadat u het formulier volledig heeft ingevuld zullen wij binnen 24 uur contact met u opnemen.

tupperware
Tupperware kopen of bestellen

Weet u al wat u wilt, dan kunt via Tupperware op verschillende manieren aanschaffen. U kunt langskomen op De Bazaar en het product eerst zien. Nadat u uitleg heeft gekregen kunt u zelf beslissen om het product aan te schaffen. U kunt ook online via mijn website Tupperware bestellen. Ga naar mijn website en bekijk mijn assortiment.

U kunt uw bestelling ook door middel van het contactformulier aangeven wat u precies wilt bestellen. Binnen 24 uur nemen wij contact met u op om uw bestelling met u door te nemen.

Losse onderdeel bestellen, zoals een deksel

Deksel of iets anders kwijt van uw bakje of schaaltje, deze producten kunt u ook bij mij bestellen. Stuur mij gerust een email of vul het contactformulier in. Ik neem dan zo snel mogelijk contact met u op.