Swarovski armband

Over Zeenat's Bijouterie

Zeenat’s Bijouterie is een jong en dynamisch bedrijf en bestaat nu 5 jaar. Samen moeder en dochter ontwerpen wij sieraden van hoge kwaliteit voor jong en oud. Als moeder van bling bling houdt, vind dochter een rustgevende en niet al te drukke sieraad mooier. Door deze combinatie hebben wij voor ieder wat wils. Alle sieraden zijn handgemaakt en met veel zorg en originaliteit ontworpen en zijn daarom uniek.

Onze collectie bestaat uit - armbanden - kettingen - oorbellen - ringen. Al onze sieraden kunnen op maat gemaakt worden. Wilt u graag zelf iets laten ontwerpen, op eigen smaak en kleur? Dat kan, met hart en ziel zullen wij ervoor zorgen dat uw sieraad uw droomsieraad wordt.

Heeft u een vraag of wilt u iets op maat laten maken, op de contactpagina kunt u het formuliertje invullen en versturen. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

U kunt uiteraard ook naar De Bazaar komen om de collectie van Zeenat's Bijouterie te bekijken. Elke zaterdag en zondag staan wij op De Bazaar in Beverwijk van 10:00-18:00 uur in Hal 5, winkel 5035.

Reparaties

Bij Zeenat's Bijouterie kunt u ook terecht voor al uw reparaties van uw oude sieraden. Is uw sieraad stuk dan kunt u gerust langskomen in onze winkel met uw sieraad. Wij bekijken dan ter plekke en geven u advies en indien mogelijk een prijsindicatie.
Wij kunnen uw sieraden bijvoorbeeld opnieuw rijgen voor u of uw sluitingen vervangen. Wij rekenen standaard prijzen voor reparaties. De prijs is afhankelijk van de werkzaamheden en de materiaal wat wij moeten gebruiken.

Is uw armbandje of ketting stuk, wat regelmatig gebeurd, gooi het dan niet weg. Bewaar alle losse onderdelen zodat wij weer iets leuks voor u kunnen maken.

Als u niet langs kunt komen in de winkel, dan kunt u altijd een berichtje sturen en foto's van uw sieraad. Wij kunnen u dan ook op afstand advies geven.

Reparatie ketting