Disclaimer

Deze website/shop bevat informatie over de aangeboden producten van Zeenat's Bijouterie en de geleverde diensten van Zeenat's Bijouterie.
Zeenat's Bijouterie behoudt zich het recht voor, zonder voorafgaande berichtgeving, veranderingen aan te brengen op deze website/shop.

Beperking aansprakelijkheid

Zeenat's Bijouterie besteedt de uiterste zorg aan de betrouwbaarheid en actualiteit van weergegeven informatie. Toch kunnen er, ondanks uiterste zorgvuldigheid onjuistheden of onvolledigheden insluipen. Zeenat's Bijouterie is niet aansprakelijk voor evidente fouten of onjuistheden.
U kunt aan de inhoud van deze website/shop geen rechten ontlenen. Uiteraard zal Zeenat's Bijouterie een fout of onjuistheid in deze website/shop zo snel mogelijk herstellen.
Er kan geen aansprakelijkheid voor de inhoud van dit document worden geaccepteerd.

Auteursrecht

Deze website/shop, het ontwerp, de tekst, logo’s en afbeeldingen, alsmede de vorm hiervan vallen onder het auteursrecht van Zeenat's Bijouterie. Zonder schriftelijke toestemming van Zeenat's Bijouterie is het niet toegestaan materiaal van deze website/shop te kopiëren en te gebruiken voor andere doeleinden. Dit is schending van eigendomsrecht.

Zeenat's Bijouterie aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor websites van derden (links) en door derden gehanteerd privacy beleid.

Kvk- en BTW-nummer

Zeenat's Bijouterie is ingeschreven bij de Kamer van Koophandel en is onderdeel van World Wide Web Creations onder KvK-nummer 82654204. Het Btw-identificatienummer van Zeenat's Bijouterie is NL862554019B01